Live cooking
Live cooking 9 holes
Minimum aantal personen: 30
Prijs 30-50 personen: €34,50 p.p.
Prijs 50+ personen: €32,50 p.p.
Live cooking 9 holes bestaat uit:
Koude items
- Reuzencarpaccio met truffelmayonaise, oude kaas en rucola
- Grisse Griekse salade met tomaat, komkommer, feta en rode ui
- Witte kool salade met elstar, rozijnen en palmboomvrucht
- Salade van Roseval aardappel, scharrelei en uitgebakken spekjes van 'de Goed Gevulde'
- Pastasalade met jonge prei en snippers van gerookte zalm
- Oosterse salade met couscous, kidneybonen, maïs, geroosterde paprika en kipreepjes
- Diverse soorten brood met huisgemaakte dipjes
- Diverse koude sauzen
- Fruitsalade met diverse soorten seizoensfruit
Warme items, live voor u bereid
- Reuzenburger van kalf (30 cm) met oude kaas, rucola en gekonfijte ui
- Worstjes van cheddar en Spaanse peper
- Runderbavette met gebakken champignons in kruidenboter
- Hele beenham in mosterd-dragonmarinade
- Ribbetjes met een stroop van Likeur 43
- Kipdij-cake met spek, ui en champignons
- Geroosterde Roseval aardappel met knoflook en rozemarijn
Reserveren
Live cooking 18 holes
Minimum aantal personen: 30
Prijs 30-50 personen: €37,50 p.p.
Prijs 50+ personen: €35,-- p.p.
Live cooking 18 holes bestaat uit:
Koude items
- Geroosterde kalfsmuis met een salade van veldsla, gekonfijte ui en een krokantje van Parmezaanse kaas
- Bonbon van gerookte zalm, gevuld met garnalen en een dressing van yoghurt en knoflook
- Tartaar van verse tonijn met groene asperges en kwartelei
- Gemarineerde knolselderij met geroosterde eend, mango-peperdressing en gebakken cantharellen
- Salade met gekonfijte peer, bloedsinaasappel, granaatappel en nägelholt, afgemaakt met gebrokkelde geta
- Tricolore ardappelsalade met Roseval, bataat en truffel, met een garnituus van geroosterde paprika en pulled pork
- Frisse salade van tomaat, komkommer, feta en rode ui
- Diverse soorten brood met huisgemaakte dipjes
- Diverse koude sauzen
Warme items, live voor u bereid
- Pulled chicken
- Hele picanha, in een jus van truffel en rode port
- Hele brisket met gekonfijte zilveruitjes
- Spiesje van varkenshaas met een saus van cactus en kokos
- Roulleaux van kip, gevuld met roomkaas en omwikkeld met spek
- Moinkballs, omwikkeld met spek en gevuld met oude kaas
- In grove mosterd gemarineerd buikspek, in een jus van dragon
- Hele zalm, gegaard op groene kruiden en prei
Reserveren
Live cooking bites
Minimum aantal personen: 30
Prijs 30-50 personen: €37,50 p.p.
Prijs 50+ personen: €35,-- p.p.
Live cooking bites bestaat uit:
Koude items
- Spiesje van gemarineerde gamba's en zalm met een crème van limoen
- Vitello tonnato met gefrituurde kappertjes en rode ui
- Couscoussalade met feta, guacamole en gepofte tomaat
- Gerookte eendenborst met cranberry compote
- Geroosterde bataat met gerookte brie en peer
- Knolselderijsalade met pulled chicken en piccalillymayonaise
- Gemarineerde paddenstoelen met blauwader kaas en mango
- Diverse soorten brood met huisgemaakte dipjes
- Diverse koude sauzen
Warme items, live voor u bereid
- Spiesje van varkenshaas met hoisin
- Reuzenchampignon gevuld met risotto van bospaddenstoelen
- Mini kalfsburgertje met oude kaas
- Peppersteak
- Spiesje met kip, paprika en ui
- Worstje met cheddar en rode peper
- Blokje buikspek met een saus van appelstroop en ui
- Spiesje van diverse groenten
- Parten zoete bataat
Reserveren