Live cooking

 

Live cooking 9 holes

Minimum aantal personen: 30 
Prijs 30-50 personen: €34,50 p.p.
Prijs 50+ personen: €32,50 p.p.

Live cooking 9 holes bestaat uit:

Koude items

  • Reuzencarpaccio met truffelmayonaise, oude kaas en rucola
  • Grisse Griekse salade met tomaat, komkommer, feta en rode ui
  • Witte kool salade met elstar, rozijnen en palmboomvrucht
  • Salade van Roseval aardappel, scharrelei en uitgebakken spekjes van 'de Goed Gevulde'
  • Pastasalade met jonge prei en snippers van gerookte zalm
  • Oosterse salade met couscous, kidneybonen, maïs, geroosterde paprika en kipreepjes 
  • Diverse soorten brood met huisgemaakte dipjes
  • Diverse koude sauzen
  • Fruitsalade met diverse soorten seizoensfruit

 

Warme items, live voor u bereid

  • Reuzenburger van kalf (30 cm) met oude kaas, rucola en gekonfijte ui
  • Worstjes van cheddar en Spaanse peper
  • Runderbavette met gebakken champignons in kruidenboter
  • Hele beenham in mosterd-dragonmarinade
  • Ribbetjes met een stroop van Likeur 43
  • Kipdij-cake met spek, ui en champignons
  • Geroosterde Roseval aardappel met knoflook en rozemarijn

Reserveren

 


Live cooking 18 holes

Minimum aantal personen: 30 
Prijs 30-50 personen: €37,50 p.p.
Prijs 50+ personen: €35,-- p.p.

Live cooking 18 holes bestaat uit:

Koude items

  • Geroosterde kalfsmuis met een salade van veldsla, gekonfijte ui en een krokantje van Parmezaanse kaas
  • Bonbon van gerookte zalm, gevuld met garnalen en een dressing van yoghurt en knoflook
  • Tartaar van verse tonijn met groene asperges en kwartelei
  • Gemarineerde knolselderij met geroosterde eend, mango-peperdressing en gebakken cantharellen
  • Salade met gekonfijte peer, bloedsinaasappel, granaatappel en nägelholt, afgemaakt met gebrokkelde geta
  • Tricolore ardappelsalade met Roseval, bataat en truffel, met een garnituus van geroosterde paprika en pulled pork
  • Frisse salade van tomaat, komkommer, feta en rode ui 
  • Diverse soorten brood met huisgemaakte dipjes
  • Diverse koude sauzen

 

Warme items, live voor u bereid

  • Pulled chicken
  • Hele picanha, in een jus van truffel en rode port
  • Hele brisket met gekonfijte zilveruitjes
  • Spiesje van varkenshaas met een saus van cactus en kokos
  • Roulleaux van kip, gevuld met roomkaas en omwikkeld met spek
  • Moinkballs, omwikkeld met spek en gevuld met oude kaas
  • In grove mosterd gemarineerd buikspek, in een jus van dragon
  • Hele zalm, gegaard op groene kruiden en prei

Reserveren

 


Live cooking bites

Minimum aantal personen: 30 
Prijs 30-50 personen: €37,50 p.p.
Prijs 50+ personen: €35,-- p.p.

Live cooking bites bestaat uit:

Koude items

  • Spiesje van gemarineerde gamba's en zalm met een crème van limoen
  • Vitello tonnato met gefrituurde kappertjes en rode ui
  • Couscoussalade met feta, guacamole en gepofte tomaat
  • Gerookte eendenborst met cranberry compote
  • Geroosterde bataat met gerookte brie en peer
  • Knolselderijsalade met pulled chicken en piccalillymayonaise
  • Gemarineerde paddenstoelen met blauwader kaas en mango
  • Diverse soorten brood met huisgemaakte dipjes
  • Diverse koude sauzen

 

Warme items, live voor u bereid

  • Spiesje van varkenshaas met hoisin
  • Reuzenchampignon gevuld met risotto van bospaddenstoelen
  • Mini kalfsburgertje met oude kaas
  • Peppersteak
  • Spiesje met kip, paprika en ui
  • Worstje met cheddar en rode peper
  • Blokje buikspek met een saus van appelstroop en ui
  • Spiesje van diverse groenten
  • Parten zoete bataat

Reserveren