Golflessen

 

Golfles
Wilt u beginnen met golfen? Of uw golfswing verbeteren? Neem dan golfles bij een van onze enthousiaste golfpro's!
U zult merken dat er na een aantal lessen al vooruitgang te bespeuren valt.


 

Lestijden Hein Kaal Thijs Pillen
dinsdag van 14.30 uur - 20.00 uur  vanaf 9:00 uur
woensdag van 09.00 uur - 11.15 uur in overleg
donderdag van 09.00 uur - 20.00 uur in overleg       
vrijdag van 14.15 uur - 18.00 uur in overleg
zaterdag in overleg in overleg
zondag in overleg in overleg

 

Tarieven Thijs Pillen

  1 persoon  2 personen 3 personen 4 personen
60 min. les €60,- €60,- €70,- €70,-
90 min. les    €90,- €90,- €100,- €100,-


Tarieven Hein Kaal klik hier!

 

Hein Kaal
Ik ben geboren in 1963 en opgegroeid in Amersfoort.  Na de Academie voor  Lichamelijke Opvoeding te Amsterdam en de opleiding tot PGA professional ben ik sinds 1990 enthousiast allround PGA- golfleraar en coach. 
Ik ben op diverse gerenomeerde golfbanen in het oosten van  Nederland werkzaam  geweest. Vanaf 1992 ben ik verbonden aan de Keppelse Golf Club en vanaf 2017 tevens bij de Pitch&Putt  Golf in Doetinchem.
Sinds 2019 ben ik gediplomeerd tot ‘EASIEST-SWING COACH’.

Met al mijn kennis en ervaring was het niet zo heel moeilijk voor mij om mij aan te sluiten bij het EASIEST-SWING team van Brian Sparks (zie YouTube).  Iedere golfer krijgt precies de coaching sessie die hij/zij nodig heeft en zal hem/haar ook werkelijke vooruitgang zal bieden.   Bij verreweg de meeste golfers zal ES coaching zonder veel inspanning leiden  tot verbetering van het golfspel en versnelling van het leerproces.

Hein Kaal: 0619050320 
klik hier om heel gemakkelijk in te schrijven voor golflessen
hein@easiestswing.comThijs Pillen
Ik zal mij even kort voorstellen. Ik ben Thijs Pillen, 32 jaar, geboren in Lichtenvoorde en sinds 2011 woonachtig in Nijmegen. Na mijn opleiding aan het CIOS in Arnhem heb ik 2 jaar fulltime tennisles gegeven. Vanaf 2014 heb ik mij volledig toegelegd op de golfsport. Na het afronden van de PGA Golflerarenopleiding ben ik in 2016 fulltime Golfprofessional geworden. Sindsdien werkzaam bij Golfclub Prise d’Eau in Tilburg, vanaf 2017 bij de Pitch & Putt Golf in Doetinchem en sinds september 2019 tevens bij Golfclub Bleijenbeek in Afferden.

Mijn visie: Golfen leer je in de baan en dat is uiteindelijk ook de echte praktijksituatie. Uiteraard is het belangrijk om een goede basis te leggen in de techniek, maar als die eenmaal aanwezig is gaan we lekker de baan in om echt te leren golfen. Dit verhoogt het plezier in het leren golfen en is bij de Pitch&Putt golfbaan in Doetinchem in allerlei situaties mogelijk. Er zijn veel verschillende holes en ook is er een 9 holes verlengde baan aanwezig waarbij de afstanden langer zijn dan 100 meter. Heb je al golfervaring maar wil jij je in je golfspel verder ontwikkelen dan kan ik jou ook uitstekend verder helpen op technisch, coursemanagement en mentaal gebied. Ben je benieuwd geworden, neem dan contact op zodat wij samen jouw wensen kunnen bespreken. Golfen is een fantastische sport voor iedereen op elk niveau.

Thijs Pillen: 0612241644
PGA Golfprofessional

tpgolfprofessional@outlook.com

 Golfclinic
Wanneer u met een gezelschap wilt kennis maken met het Pitch&Putt Golf kunnen wij u een golfclinic aanbieden. Bij het geven van een clinic houden wij natuurlijk rekening met de mogelijke verschillende vaardigheden  van de deelnemers. In principe zijn clinics gericht op de beginnende golfers. Een minder ervaren golfer kan er echter vaak ook nog wel iets van opsteken.
Onderstaand een voorbeeld van een door ons gegeven clinic. Het is natuurlijk ook mogelijk om voor uw gezelschap ‘maatwerk’ te leveren.

Golfclinic arrangement
–       Kennis maken en oefenen met verschillende slagen zoals de afslag, chippen, putten etc. op de driving range.
–       Het verder oefenen op de baan.
–       Het spelen van een onderlinge wedstrijd op een aantal holes.

U kunt kiezen uit een programma van 1 of 1,5 uur. Lunch en/of diner zijn apart bij te boeken.
Minimum aantal personen: 5
Prijs vanaf 20,- p.p.