Binnenactiviteiten

In samenwerking met TB-events verzorgen wij leuke en gezellige binnenactiviteiten, die wij standaard aanbieden met Buffet Basis of BBQ Oklahoma.
Voor groepen vanaf 20 personen zijn de activiteiten tevens als slecht weer altenatief te boeken (minimaal 48 uur van te voren reserveren).


 

Beat the Box
Minimaal aantal personen: 20
Kosten: €52,50 p.p. (incl. ontvangst met koffie/thee en cake, spelprogramma, quizmaster en Buffet Basis of BBQ Oklahoma)

Samenwerken is “the key to succes”! Beat the Box dwingt de deelnemers om op een leuke en ontspannende manier samen te werken. De tijd loopt en op de achtergrond hoor je een opzwepend geluidsfragment. De teams staan bij hun Box en moeten de 1e code kraken om de box te openen… Uit de box komen meerdere kisten met sloten. De strijd begint. Raadsels, puzzels, codes, cryptogrammen meer! Welk team lukt het om de laatste box open te maken? Een superuitdagende teambuildingactiviteit!

Wat staat je te wachten bij Beat the Box!
Bij ontvangst krijg je eerst koffie/thee en cake. Er volgt een uitgebreide uitleg over het spel. Vervolgens worden de teams samengesteld, zodat je weet met wie je de strijd aangaat. Vervolgens begin je met je team aan jouw box. In een uur tijd probeer jij met je team uit te zoeken hoe je de laatste box kunt openen. Door het oplossen van allerlei raadsels, puzzels, codes, cryptogrammen en meer krijg je steeds weer een nieuwe code of cijfercombinatie. Heb jij je laatste box geopend? Welke groep weet binnen de tijd de laatste code te kraken en wordt de winnaar van de dag?


Stuur ons een mail om te reserveren of bel ons gewoon tel: 0314-364698 Echt Waar?! Quiz
Minimaal aantal personen: 20
Kosten: €49,95 p.p. (Incl. ontvangst met koffie/thee en cake, spelprogramma, quizmaster en Buffet Basis of BBQ Oklahoma)

 
Wil je gezellig een gezellige avond met je vrienden, familie of collega’s? Dan is deze quiz echt iets voor jou! Echt waar? Ja echt waar!
Tijdens deze quiz ga je antwoorden op allerlei stellingen. Van feiten over de Nederlandse cultuur tot vragen over voorwerpen waarvan je het bestaan niet eens kende.
Wat staat je te wachten bij de quiz Echt Waar?!
Bij ontvangst krijgen jullie eerst koffie/thee en cake en volgt er uitleg over de quiz. Vervolgens worden er teams gemaakt en krijgt elk team 2 bordjes met waar en niet waar er op.
De quizmaster zal jullie door de hele quiz met allerlei soorten vragen helpen. Meerkeuze vragen, schattingsvragen en zelfs vragen waar de antwoorden uitgebeeld gaan worden. Met deze leuke, gekke en grappige quiz heeft u gegarandeerd een hilarische avond.
 
Stuur ons een mail om te reserveren of bel ons gewoon tel: 0314-364698